Dakbedekking plaatsen

Onze dakdekkers kunnen in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar prima overweg met zink en bitumen. Zink is zeer geschikt voor gebogen en halfronde daken. Door de uitstekende verwerkbaarheid en lange levensduur is dit type dakbedekking favoriet bij architecten en ontwerpers. Zink maakt bijzondere dakvormen mogelijk, die met traditionele dakbedekking niet gerealiseerd zou kunnen worden. Ondanks de buigzaamheid is het een zeer robuust materiaal en volkomen waterdicht. Dankzij de hoge roestbestendigheid heeft een hellend zinken dak een levensduur van 75 tot 100 jaar. Een zinken dakgoot heeft een levensduur van 50 tot 75 jaar. Kortom, voor dak bedekken met zink schakelt u een dakdekker van ons bedrijf in. Bel ons op het nummer 085 - 106 13 91 en wij komen snel bij u langs!

Dakbedekking aanbrengen van bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm en geschikt voor recycling. Bitume daken zijn bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag en deze hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar.

Ondanks dat een bitumen dak onderhoudsarm is, doet u er altijd goed aan om eens in de twee jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Om de levensduur te verlengen kan de toplaag beschermd worden, bijvoorbeeld met grind of leislag. Extremera Dakwerken kan u hierover informeren in Alkmaar en omgeving. Wij kunnen u overigens ook informeren over andere soorten daken en plaatsen die uiteraard ook voor u. Wilt u een oude dakbedekking vervangen? Neem contact met ons op via het nummer 085 - 106 13 91 of vul ons contactformulier in!