Dakbedekking plat dak in Alkmaar nodig?

In Nederland hebben veel woningen een plat dak. Platte daken kunnen verschillende soorten dakbedekking hebben. Zo kan het platte dak zijn van: EPDM, PVC of bitumen. Al deze materialen hebben verschillende voor en nadelen. De dakdekkers van Extremera Dakwerken kunnen u helpen bij het maken van de keuze voor welke dakbedekking u wilt kiezen. Het hangt namelijk van verschillende factoren af welk materiaal het beste aansluit bij uw woning.

EPDM heeft een levensduur van circa 40 jaar. Bij Bitumen ligt deze levensduur wat lager, maar is in de prijs ook voordeliger in aanschaf. Wilt u uw platte dak laten bedekken in Alkmaar en omgeving? Neem contact op met Extremera Dakwerken voor het laten bedekken van uw platte dak. Extremera Dakwerken vertelt u graag meer over de diverse eigenschappen per type dakbedekking, de voordelen en de eventuele kosten.

Dakbedekking plat dak: Uw specialist in bitumen bedekking

In de meeste gevallen wordt het platte dak bekleed met Bitumen. Bitumen heeft een aantal onderscheidende eigenschappen, waaronder de volgende:

  • Duurzaam materiaal
  • Voordelig in aanschaf
  • Waterdicht/vochtbestendig
  • Geschikt in combinatie met isolatie

De levensduur van bitumen is wel korter dan die van andere materialen, maar dit materiaal is wel effectief te herstellen en geschikt voor vervanging. De prijs van bitumen ligt dan ook lager dan die van andere soorten bedekking. Gemiddeld heeft bitumen een levensduur van 25 tot 30 jaar. In Alkmaar en omgeving is Extremera Dakwerken gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen of vervangen van bitumen platte daken.

Dakbedekking plat dak Extremera Dakwerken helpt u verder

Ook wanneer uw voorkeur niet uitgaat naar bitumen dakbedekking kunnen wij u helpen. Naast bitumen als bedekking van het dak hebben wij ook ruime ervaring met EPDM dakbedekking.

Wij staan voor u klaar! Bel ons op 085 - 106 13 91 voor meer informatie of vul ons contactformulier in.