Dakinspectie Alkmaar

Een dak is bestand tegen weer en wind. Vooral in Nederland zijn daken natuurlijk speciaal gemaakt om regen en andere weersomstandigheden te trotseren. Echter, ook een dak heeft zorg nodig en vooral na een heftige storm is het belangrijk uw dak te controleren op schade. Na een storm kan de dakbedekking beschadigd raken en kunnen er makkelijk lekkages ontstaan. Door een dakinspectie uit te laten voeren voorkomt u grotere schade aan uw dak. Extremera Dakwerken helpt u graag in Alkmaar en omstreken.

Bij elke dakinspectie kijken we naar vaste aspecten. We kijken naar de staat van uw schoorsteen, dakgoten, dakbeschot, houtwerk en eventuele dakkapel. Zo kunnen we bijvoorbeeld aantasting van het houtwerk of isolatiemateriaal in een vroegtijdig stadium signaleren. Als er scheuren zitten in de bitumen laag dan repareren wij dat. Daarmee voorkomt u lekkage. Ook aantasting van de dakbedekking door bijvoorbeeld algen of mos kunnen we vermijden. Als we gebreken opsporen tijdens de dakinspectie, zorgen we meteen voor herstel of vervanging. Voor vakkundig onderhoud aan het dak kunt u op ons rekenen! U kunt ons bellen op het nummer 085 - 106 13 91 voor het maken van een afspraak. Onze dakdekkers komt dan zo snel mogelijk bij u langs om het dak te inspecteren.

Dakinspectie Alkmaar onderhoud

Dak onderhoud begint met een dakinspectie. Wij controleren alle delen van uw dak, zoals de naadverbindingen, de dakdoorvoeren, de afvoer hemelwater en meer. Indien nodig zullen we een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw dak. Wij raden aan regelmatig dakinspectie te laten uitvoeren. Op die manier kunnen wij waar nodig kleine reparaties uitvoeren en bent u grotere schade aan uw dak voor. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie te zien waarin de staat van dak wordt beschreven. Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij gaan uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak.

Dakinspectie Alkmaar nodig?

Bij Extremera Dakwerken bent u verzekerd van professionele dakdekkersdiensten. Na een dakinspectie stellen wij een uitvoerig rapport voor u op waardoor u inzicht krijgt in het benodigde dak onderhoud op korte en op lange termijn. Bij nood helpen wij u met een tijdelijke oplossing en plannen samen met u een afspraak in voor volledige dakreparatie. Onze dakdekker helpt u graag verder.