Dakisolatie in Alkmaar

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Wilt u direct dakisolatie in Alkmaar laten plaatsen? Neem gerust contact op met de dakdekker in Alkmaar van Extremera Dakwerken. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 13 91.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. Afhankelijk van het type dak en de soort isolatie kunt u tussen de €400 en €800 per jaar besparen op je energierekening. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Alkmaar aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Binnenshuis voelt het geriefelijker.
  • U helpt het klimaat ermee, aangezien u minder CO2 de atmosfeer instuurt.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.

Kosten dakisolatie

De kosten voor dakisolatie in Alkmaar zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Het is het waard om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. Landelijke of regionale subsidies kunnen een groot deel van de kosten drukken. Zijn er subsidies voor dak isolatie? Bel rond en laat u goed informeren. Vaak moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers zijn breed opgeleid en zijn u van dienst bij alle soorten dak isolatie. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Alkmaar kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Dakisolatie binnenzijde

Door dakisolatie aan de binnenkant van uw platte dak toe te voegen wordt uw dak goed geïsoleerd en kan uw dak ook meteen gerenoveerd worden. Wilt u snel en voordelig uw schuine dak isoleren? Kies voor dakisolatie aan de binnenzijde. Dit geeft redelijk goede isolatie en de zolder kan vervolgens netjes afgewerkt worden. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Een andere optie is het spuiten van speciaal isolatiemateriaal onder de dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan purschuim, termoparels of glaswolvlokken. Dit isoleert iets minder goed.

Dakisolatie Alkmaar door Extremera Dakwerken

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Op zoek naar meer informatie over dak isoleren of wilt u een afspraak inplannen? Op ons telefoonnummer 085 - 106 13 91 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.