Daklekkage in Alkmaar

De ochtend na een regenachtige dag ziet u opeens een natte plek op de muur. Vermoedt u een daklekkage? Bel een dakdekker om vervolgschade van de daklekkage Alkmaar te voorkomen. Bij Extremera Dakwerken staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren. Meer informatie over oorzaken van daklekkages en over lekkages in een plat dak of schuin dak vindt u hieronder. Met spoed een dakdekker nodig? Bel ons dan gerust op 085 - 106 13 91.
lek dak Alkmaar

Daklekkage Alkmaar: wat te doen?

Gelukkig is de oorzaak van het lek vaak makkelijk op te sporen en kan het dak daarna gerepareerd worden. Op die manier voorkomt u grote vervolgschade. Plaats emmers indien het water uit uw plafond sijpelt. Vergoedt uw verzekering de schade? Dan is het verstandig om foto’s van het lek te maken. Dit helpt de verzekering bij de afhandeling. Wij raden het af om zelf uw dak op te gaan, tenzij u hier ervaring mee heeft. Ook al is uw dak niet erg hoog. U kunt zich hierop verkijken en een val van het dak gaat u zeker niet in de koude kleren z

Onze werkwijze bij daklekkage in Alkmaar

Door bij daklekkage Alkmaar met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Wij inventariseren het probleem. Dit betekent dat wij aandachtig naar u luisteren en alle mogelijke details achterhalen over het probleem met uw dak. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. Op basis van de dakinspectie vertellen wij u precies wat er aan uw dak moet gebeuren. Wij kunnen u dan ook meer inzicht geven in de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Vervolgens leggen wij u een plan voor voor het repareren van de daklekkage. Mocht u instemmen, dan maken we direct een afspraak. Wij kunnen u vaak op korte termijn helpen.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage kan komen door schade aan uw dak. Soms kunt u zelf deze schade herstellen, maar het kan ook zo zijn dat u een dakdekker moet inschakelen om de schade te repareren. Muizen, vogels en andere dieren kunnen ook schade veroorzaken aan uw dak. Om een daklekkage Alkmaar te voorkomen kunt u beginnen met het laten uitvoeren van periodiek dakonderhoud. Hiermee worden mankementen gerepareerd, maar kunt u ook beginnende schade opmerken.

Lekkage plat dak

De boosdoener bij een lekkage plat dak is vaak de slechte afvoer van water. Ook zorgen scheuren in de dakbedekking voor lekkages. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 085 - 106 13 91.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak is vaak een verstopping in de dakgoot, een kapotte of losse dakpan en een verbinding die niet meer goed aansluit. Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Kleine reparaties kunnen wij dus vaak direct doen, maar voor grotere klussen maken wij op korte termijn een nieuwe afspraak.

Bel gerust bij daklekkage in Alkmaar

U wilt natuurlijk vandaag nog uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te bewerkstelligen heeft Extremera Dakwerken altijd een dakdekker voor u klaar staan. Heldere afspraken en vertrouwde service. Bij ons is uw daklekkage in Alkmaar in goede handen. Neem gerust contact met ons op voor advies of het inplannen van een afspraak. Dit kan via 085 - 106 13 91 en het contactformulier. Wij staan u graag te woord.