Daklekkage Alkmaar

Wij leggen uiteraard uitstekende daken, maar wij hebben ook de kennis en gereedschap om uw dak weer te repareren. Dus ook als u daklekkage heeft, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met ons dakdekkersbedrijf. Extremera Dakwerken treedt vlot en daadkrachtig op, om te zorgen dat uw daklekkage zo snel mogelijk weer verholpen is. Bel bij lekkage dak dus snel met ons servicenummer via 085 - 106 13 91 en maak een afspraak. Wij kunnen u helpen bij een lekkage van uw platte dak. We zijn u in Alkmaar en omgeving graag van dienst! Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf via het nummer 085 - 106 13 91.
lek dak Alkmaar

De oorzaken van daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en zorgt voor veel schade aan uw huis. Zo is het huis vaak koud en vochtig en kan ook de vloer erg beschadigd raken. Helaas komen we er ook pas vaak te laat achter, dan is het kwaad al geschiet. Vooral met het klimaat in Nederland lijkt een daklekkage onoverkomelijk en komt het vaak voor. Maar hoe ontstaat de daklekkage nou eigenlijk? Welke maatregelen kunt u treffen om een eventuele lekkage te voorkomen?

  • Gebrekkige afwatering, zowel op plat als hellend dak mogelijk
  • Ouderdom: oudere daken zijn gevoelig voor scheurtjes of lekkages
  • Achterstallig onderhoud: aangroei algen of mos en meer
  • Stormschade of overtollige neerslag

Zoals u ziet is niet aan iedere lekkage iets te doen. Wel is het verstandig om doorlopend uw dak te controleren.

Voorkomen van lekkage aan het dak

Om een grote daklekkage voor te zijn, kunt u overwegen om een abonnement voor dakonderhoud met ons dakdekkersbedrijf af te sluiten. Voor een vast bedrag komt één van onze experts dan langs om uw dak te inspecteren. Op basis van deze dakinspectie kunnen wij zwakke plekken zo snel mogelijk verhelpen. Dit voorkomt daklekkage en grotere schade op lange termijn en is dus gunstig voor uw portemonnee. Ook kunt u veel geld besparen door uw dak goed te isoleren. Behalve een besparing van energie en het milieu is dakisolatie ook goed voor uw financiële situatie. Vraag Extremera Dakwerken daarom om advies over regelmatige dakinspectie, dakonderhoud en dakisolatie.U kunt contact met ons opnemen via het nummer 085 - 106 13 91 of vul ons contactformulier in.