Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakbedekking plaatsen Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Haarlem

Dakbedekking plaatsen Alkmaar

Wilt u nieuwe dakbedekking laten aanleggen, of uw dakbedekking laten inspecteren of repareren? In Alkmaar kunt u een beroep doen op Extremera Dakwerken voor iedere dakdekkersklus. Maak gebruik van het contactformulier, of neem direct contact met ons op via 023 205 3519.

Functie dakbedekking Alkmaar

Dakbedekking of dakbekleding wordt op een dak aangebracht om deze te beschermen tegen water, zon, sneeuw en tocht. Het risico op lekkage wordt met verloop van tijd steeds groter, omdat de dakbedekking zwakke plekken kan gaan vertonen. Het is verstandig om uw dak minstens één keer per jaar te laten inspecteren door aan vakkundige dakdekker, om lekkage te voorkomen.

Als kleine beschadigingen niet op tijd verholpen worden, kunnen ze zorgen voor veel overlast en onkosten. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een verslechterde isolatie, houtrot in de dakconstructie of grijze vochtplekken op de muur. U kunt de levensduur van uw dak flink verlengen door dit soort problemen tijdig op te sporen. Extremera Dakwerken kan u hierbij helpen.

Mogelijkheden dakbedekking Alkmaar

Of u nu een plat dak of een hellend dak heeft, er zijn verschillende manieren om dakbedekking aan te leggen. Tevens is er ook variatie mogelijk in het type materiaal dat gebruikt wordt. Er zijn verschillende typen dakbedekking beschikbaar, zoals zink, metaal, kunststof en bitumen. Daarnaast kan het zowel intern als extern op het dak worden geïnstalleerd. Elk materiaal heeft een eigen afvoer, waardoor het water probleemloos kan worden afgevoerd zonder enige lekkages.

Bitumen is de meest gekozen dakbedekking voor platte daken, zoals garages, dakkapellen en tuinhuisjes. Deze methode is relatief goedkoop en gemakkelijk toe te passen, zowel zelfstandig als in combinatie met dakisolatie. Het is vaak mogelijk om bitumen te recyclen, wat het tot een duurzame keuze maakt. Soms is het ook een goede optie voor hellende daken, Extremera Dakwerken adviseert u graag hierin.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Indien u uw dakbedekking wilt vervangen, kunt u ook meteen dakisolatie overwegen. Een slecht geïsoleerd dak kan leiden tot veel warmteverlies doordat warme lucht opstijgt. Dit heeft een negatieve invloed op uw energierekening. Dus zit u eraan te denken om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook eens overwegen of u de isolatie van uw dak wilt verbeteren.

De kennis en vaardigheid van de dakdekker zijn van groot belang, gezien de uiteenlopende eigenschappen van daken. Bij Extremera Dakwerken hebben we veel ervaring aan verschillende dakwerkzaamheden. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies, betrouwbare service en reparaties die echt effect hebben op alle soorten daken. Bovendien maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

Contact met Extremera Dakwerken voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Alkmaar

Het kan ook zijn dat u last heeft van stormschade, of dat u zelf al lekkage opgemerkt heeft. Om ervoor te zorgen dat de schade niet nog groter wordt is het belangrijk zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Wilt u graag advies? Dan bieden wij bij Extremera Dakwerken de mogelijkheid om vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen. Maar u kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Zoekt u met spoed een professionele dakdekker omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Alkmaar staan wij van Extremera Dakwerken u graag bij met iedere dakdekkersklus. Vul het contactformulier in of bel naar 023 205 3519 en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.