Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakgoten in Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Haarlem

Dakgoten in Alkmaar

De noodzaak van goede dakgoten in zowel huizen als bedrijfspanden is iets waar wij bij Extremera Dakwerken, als dakdekkersbedrijf, volledig van op de hoogte zijn. Door deze onopvallende waterafvoersystemen te installeren, wordt voorkomen dat het water op plekken terechtkomt waar het voor problemen kan zorgen, met alle nadelige consequenties van dien. Voor elke klus met betrekking tot dakgoten in Alkmaar kunt u altijd bij onze dakdekkers terecht. Neem telefonisch contact op via 023 205 3519 of maak gebruik van ons handige contactformulier.

Het belang van goed onderhouden dakgoten

De goten dienen als de bloedvaten van een gebouw; ze voeren regenwater op een efficiënte manier af, voorkomen ophoping op het dak en bieden bescherming aan de fundering en muren tegen waterschade. Het is van cruciaal belang om regelmatig onderhoud uit te voeren, zodat de goten hun functie blijven behouden. Zo kunnen verwaarloosde goten leiden tot verstoppingen, lekkages en zelfs structurele problemen aan je huis door waterschade. Door ze goed te onderhouden zullen ze hun werking nooit verliezen.

Veelvoorkomende problemen

Er zijn diverse problemen die zich kunnen voordoen bij dakgoten, waarvan sommige vaker voorkomen dan u denkt. Verstoppingen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld bladeren en vuil, wat mogelijke overstromingen en schade aan het dak en de muren met zich meebrengt. Ook kunnen er lekkages ontstaan door scheurtjes in de goten, een slechte afdichting of een loslatende verbinding. Versleten bevestigingen zijn meestal de reden achter doorhangende goten, wat erg vervelend is omdat dit de waterafvoer ernstig kan verstoren en leiden tot vervelende schade.

Inspectie en reiniging

Regelmatige inspecties en schoonmaak van uw dakgoten zijn essentieel om problemen te voorkomen. Dit zorgt er tevens voor dat achterstallig onderhoud sneller wordt gedetecteerd. Bij het inspecteren van dakgoten worden verstoppingen en beschadigingen, zoals loshangende of verroeste delen, ook sneller waargenomen. Het consequent schoonmaken van vuil en het repareren van beschadigingen zorgt ervoor dat uw goten veel langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.

Reparatie

Bij Extremera Dakwerken kijken we altijd eerst naar de mogelijkheden voor dakgootreparatie wanneer er gebreken worden geconstateerd. Bij een reparatie zoals deze kunt u denken aan het verhelpen van lekkages, het vervangen van beschadigde onderdelen of delen van de dakgoot, en het opnieuw bevestigen van doorzakkende goten. Wij zetten ons in om de dakgoten weer voor vele jaren perfect te laten presteren.

Dakgootvervanging in Alkmaar

Als de goten dusdanig in verval zijn dat herstel niet meer haalbaar is, gaan we over op dakgootvervanging. Dit komt het meest voor bij verouderde systemen die niet meer efficiënt zijn. Wanneer zich zo'n situatie voordoet, gaan we vooraf de mogelijkheden voor materialen met u bespreken, zoals PVC, zink of aluminium. Samen bekijken we wat het beste aansluit en zorgen we voor een keurige installatie.

Preventieve maatregelen om problemen voor te zijn

In plaats van telkens problemen op te lossen, kunt u beter preventieve maatregelen nemen om te voorkomen dat ze zich voordoen. Voor minimale problemen en goed functionerende dakgoten waar u niet veel omkijken naar heeft, adviseren wij huiseigenaren om preventieve maatregelen te treffen, zoals het installeren van bladafscheiders, het regelmatig plannen van onderhoud en het overwegen van naadloze goten. Door het treffen van deze maatregelen wordt de kans op problemen verkleind en kunt u vertrouwen op goed werkende dakgoten waar u weinig omkijken naar heeft.

Wij als dakdekkersbedrijf hechten veel belang aan goed functionerende dakgoten als fundamenteel onderdeel van een juiste afwatering. Wij hebben toegewijde dakdekkers die ervoor zorgen dat uw dakgoten in Alkmaar altijd in topconditie verkeren, ongeacht of het gaat om inspecties, reiniging, reparaties of vervanging. Bespaar uzelf moeite en laat ons uw dakgoten verzorgen door vandaag contact op te nemen via 023 205 3519 of het contactformulier.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.