Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakkapel isoleren Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Haarlem

Dakkapel isoleren Alkmaar

Bent u van plan om uw dakkapel te isoleren? Goede beslissing! Het isoleren van een dakkapel biedt vergelijkbare voordelen als andere vormen van isolatie, zoals een verhoogde energie-efficiëntie, meer comfort en besparingen op de lange termijn. Voorkom dat de warmte nog steeds via de uitbouw op het dak ontsnapt, zelfs als uw hele huis goed geïsoleerd is. Vermijd dit en neem contact met ons op via 023 205 3519 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Isolatiematerialen die het verschil maken

Bij dakkapelisolatie is materiaalkeuze enorm belangrijk. De meestgebruikte materialen zijn onder andere glaswol, EPS, en PIR-platen. Het meest geschikte isolatiemateriaal is afhankelijk van de situatie en het type dakkapel. Met ons op maat gemaakte advies helpen we u bij het maken van de beste keuze voor uw isolatiebehoefte

Isolatiemethoden op maat in Alkmaar

Bij ons heeft u de keuze uit diverse isolatiemethoden, afgestemd op uw specifieke dakkapel en situatie. Ongeacht of u isolatie aan de binnen- of buitenzijde van de uitbouw wenst, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Van tevoren zullen onze professionals alle opties met u bespreken en samen zullen we de methode kiezen die het meest geschikt is voor uw situatie en wensen.

Luchtdichtheid en ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Bij isolatie is het ook van belang om te zorgen voor voldoende ventilatie. Het is natuurlijk noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de ruimte goed afgesloten is om problemen met vocht te voorkomen. Dit mag echter niet ten koste gaan van een gezond binnenklimaat. Bij ons vindt u een breed scala aan opties voor het realiseren van voldoende ventilatie in uw woning.

Professionele plaatsing voor duurzaamheid

Waarom is professionele plaatsing noodzakelijk? Omdat duurzaamheid afhangt van zorgvuldig aangebrachte isolatie. Met het minste detail dat wordt vergeten, vermindert de werking van het isolatiemateriaal aanzienlijk. Bovendien kan het dak schade oplopen door vochtige omstandigheden wanneer er niet is gedacht aan voldoende ventilatie. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een professionele installatie, wat leidt tot maximale isolatieprestaties en duurzaamheid.

Onze diensten voor dakkapelisolatie in Alkmaar

In Alkmaar kunt u vertrouwen op onze dakdekkers, die u van begin tot eind ondersteunen bij het isoleren van uw dakkapel. Bij ons kunt u rekenen op een grondige inventarisatie van uw isolatiebehoeften, professioneel advies bij het kiezen van de juiste materialen, en zorgvuldige plaatsing en afwerking. Onze vakkundigheid resulteert in een isolatiesysteem dat jarenlang meegaat en de gewenste energiebesparing oplevert.

Maak de keuze om uw dakkapel in Alkmaar te isoleren met Extremera Dakwerken en geniet van een energiezuiniger en comfortabeler huis. Neem vandaag nog contact met ons op. Voor vrijblijvend advies kunt u ons bereiken op 023 205 3519 of een offerte aanvragen via het contactformulier.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.