Direct een dakdekker nodig?Bel 085 106 1391Of vul het formulier in

Daklekkage in Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Doetinchem

Daklekkage in Alkmaar

U doet 's ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Alkmaar moet snel opgelost worden. Bij Extremera Dakwerken kunt u altijd rekenen op een ervaren dakdekker die de oorzaak van de daklekkage kan opsporen en uw dak kan herstellen. Ontdek hier alles over daklekkages in Alkmaar of neem direct telefonisch contact met ons op via 085 106 1391.

Daklekkage Alkmaar: wat te doen?

Controleer of u de oorzaak van de daklekkage in Alkmaar kunt achterhalen. Het is van cruciaal belang om snel actie te ondernemen, zodat verdere schade aan uw woning wordt voorkomen. Komt er water uit het plafond? Dan kunt u beter ook uw eigendommen even verplaatsen en eventueel emmers neerzetten. Ook kunt u foto's maken, indien uw verzekering schade vergoedt. Wij raden het af om zelf uw dak op te gaan, tenzij u hier ervaring mee heeft. Ook al is uw dak niet erg hoog. U kunt zich hierop verkijken en een val van het dak gaat u zeker niet in de koude kleren z

Onze werkwijze bij daklekkage in Alkmaar

Om ervoor te zorgen dat we altijd topkwaliteit leveren, hebben we bij daklekkage Alkmaar een duidelijke werkwijze. Ons team bij Extremera Dakwerken inventariseert het probleem tot in detail. Dit betekent dat we aandachtig naar u luisteren en alle relevante informatie verzamelen over het dakprobleem dat u heeft. Vervolgens gaan wij met u in overleg over wat de volgende stap is. Om een definitief beeld te krijgen van uw dakprobleem willen wij uw dak eerst ook nog even bekijken.

Wij scannen uw gehele dak op mankementen, zodat we zeker zijn dat we de oorzaak van de daklekkage opsporen. Op die manier kunnen we het lek ook definitief herstellen. De dakinspectie zal uitwijzen wat er precies nodig is om uw dak in goede staat te herstellen. Wij geven u gedetaileerde informatie en een inschatting van de kosten. Na het ontvangen van uw akkoord starten wij direct met het repareren van de daklekkage. Gedurende onze werkzaamheden zullen wij altijd met u overleggen over onze handelingen.

Oorzaken lekkage dak

Schade aan uw dak is de oorzaak van een lekkage. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms is er veel aan de hand met uw dak, maar het kan ook om een klein probleem gaan. Bovendien kunnen uitdroging van de dakbedekking, plantengroei, dieren en verwaarlozing van het onderhoud de veroudering van uw dak beïnvloeden. Een daklekkage Alkmaar valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Bij een slechte waterafvoer blijft er al snel water op een plat dak staan. Dit en een kapotte dakbedekking zijn vaak oorzaken van een lekkage plat dak. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. Als u zelf niet zo handig bent, kunt u rekenen op onze snelle service om een professionele dakdekker voor uw daklekkage te regelen. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1391 om een afspraak te maken.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Voor sommige daklekkages is een reparatie van de naad voldoende, maar in bepaalde gevallen moeten er delen van uw dak vervangen worden.

Bel gerust bij daklekkage in Alkmaar

Wilt u vandaag nog van uw daklekkage af? Maak dan gebruik van onze snelle service bij Extremera Dakwerken. Onze dakdekker staat altijd voor u klaar om uw dak te repareren. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Alkmaar. Bel gerust op 085 106 1391. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1391

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dakGelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek.zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschadePositief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, ResponsiviteitExtremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidZeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.