Teamfoto Extremera Dakwerken
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Haarlem

Plat dak isoleren Alkmaar

Zoekt u naar een methode om uw woning in Alkmaar energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verbeteren? Onze ervaren dakdekkers kunnen u helpen met het isoleren van platte daken. Met isolatie kunt u profiteren van aanzienlijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en kostenbesparing. Voor het plannen van een afspraak kunt u bellen naar 023 205 3519 of vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier.

Voordelen van plat dak isolatie

Het isoleren van een plat dak is van cruciaal belang voor het behouden van een aangename binnentemperatuur gedurende het hele jaar. Door middel van thermische regulatie speelt het een cruciale rol bij het handhaven van een aangename binnentemperatuur het hele jaar door. Isolatie bevordert het comfort van uw leefomstandigheden doordat het warmteverlies minimaliseert en thermische regulatie verzorgt, wat leidt tot een verlaging van de stookkosten.

Soorten isolatiemateriaal voor het platte dak

We hebben verschillende isolatiematerialen voor het isoleren van platte daken. Of u nu PIR-platen, EPS-isolatie of gespoten PUR gebruikt, elk materiaal heeft specifieke eigenschappen waarmee de isolatieprestaties op hun eigen manier worden gemaximaliseerd. Onze experts hebben de kennis en expertise om u te voorzien van advies over het beste isolatiemateriaal voor uw specifieke woonsituatie.

Isolatiemethoden platte daken

Verschillende methoden worden toegepast om platte daken te isoleren, waaronder het gebruik van warme, koude en omgekeerde daken. Elke methode biedt zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van de dakconstructie en uw situatie. Onze deskundigen zijn er om u te begeleiden bij het begrijpen van elke methode en u te helpen de juiste keuze te maken voor het beste rendement.

De toegevoegde waarde van professionele plaatsing in Alkmaar

Voor een hoogwaardige isolatie van uw plat dak is het van groot belang om nauwkeurig te werk te gaan. Het vermijden van koudebruggen en vochtproblemen is een essentiële vaardigheid van onze professionele dakdekkers, omdat dit van grote invloed is op de effectiviteit van de isolatie. Onze werkervaring stelt ons in staat om het isolatiemateriaal zo aan te brengen dat er sprake is van een isolatie van hoge kwaliteit die lang meegaat.

Energiebesparing en kostenverlaging

Een goed geïsoleerd plat dak draagt bij aan een aanzienlijke energiebesparing op de lange termijn. Minder gebruik van verwarming en koeling door isolatie zorgt voor kostenvoordeel op uw energierekening. Met isolatie draagt u zowel financieel als milieutechnisch op duurzame wijze bij aan uw situatie.

Onze diensten voor plat dak isolatie in Alkmaar

Als professioneel dakdekkersbedrijf in Alkmaar leveren wij maatwerk op het gebied van plat dak isolatie. Met een uitgebreide evaluatie van uw isolatiebehoefte, helpen wij u bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal en de beste methode. Wij zorgen met onze professionele plaatsing voor isolatieprestaties die lang meegaan.

Benieuwd naar de voordelen van plat dak isolatie voor uw huis in Alkmaar? Wacht niet langer en neem nu direct contact op met Extremera Dakwerken. Bel naar 023 205 3519 of vul het contactformulier in om een offerte te ontvangen. Zo kunt u zelf ervaren hoe onze expertise kan zorgen voor een efficiëntere, comfortabelere en duurzamere woonsituatie.


Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor plat dak isoleren?

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Bouwgarant,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.