Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakreparatie in Alkmaar Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Haarlem

Dakreparatie in Alkmaar

Snel een dakreparatie in Alkmaar regelen? Dit kan bij Extremera Dakwerken. Alle dakproblemen worden door onze dakdekker opgelost. Voor gedetailleerde informatie over onze aanpak bij dakreparaties in Alkmaar, raden wij u aan om verder te lezen of contact met ons op te nemen via 023 205 3519.

Dakreparatie in Alkmaar uit laten voeren door Extremera Dakwerken

Voor alle soorten dak reparaties kunt u bij ons terecht: platte daken, hellende daken, dakkapellen en schoorstenen. Sleutelbegrippen voor Extremera Dakwerken zijn betrouwbare service en effectieve dak reparaties. Hierbij horen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Onze service begint met een kosteloze dakinspectie. We inspecteren uw dak uitvoerig. Hierna krijgt u een uitgebreide op maat gemaakte offerte van ons. Uiteraard houden wij bij het opstellen van de offerte rekening met uw wensen. Enthousiast over de offerte, dan gaan we graag voor u aan de slag. Onze dakdekker maakt direct een afspraak voor de dakreparatie in Alkmaar met u.

Kosten dakreparatie in Alkmaar

Bij het berekenen van de kosten voor het repareren van het dak moet u het uurloon van de dakdekker, uw locatie, de materialen en de omvang van de klus meenemen. De kosten voor de reparatie kunnen sterk uiteenlopen. Meestal wordt er een prijs per kubieke meter gehanteerd, variërend van €100 tot €300. Wanneer uw dak oud is en vaak gerepareerd moet worden is dakrenovatie ook het overwegen waard. Zo bespaard u op reparatiekosten.

Plat dak repareren

De reparatie van een plat dak omvat het dichten van een scheur met reparatie pasta, het vervangen van een deel bitumen of het vervangen van een groot deel van de dakbedekking. Onze dakreparatie omvat ook altijd een grondige dakreiniging. Alle problemen worden dan zichtbaar en kunnen door onze dakspecialisten verholpen worden.

Dakreparatie in Alkmaar aan hellend dak

Het opknappen van een schuin dak omvat het repareren of vervangen van dakpannen en het herstellen van de dakconstructie. Onze dakdekker neemt dit voor zijn rekening. Een dakreiniging is ook belangrijk en voeren wij dus ook standaard uit. U kunt kosten besparen op uw dak door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren. Daarmee voorkomt u problemen met uw dak en dus dakreparatie in Alkmaar.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage ontdekt? Regel snel een dakspecialist. Last van schade aan uw dak? [Bedrijfsnaam] is gespecialiseerd in het herstellen van zowel platte als hellende daken. Zorg ervoor dat u in de toekomst geen last heeft van daklekkages door uw dak regelmatig te laten controleren en onderhouden.

Dakdekker inschakelen voor dakreparatie in Alkmaar

Niet alleen het dak moet gerepareerd worden, maar ook de gevolgschade van het kapotte dak. Schakel snel een dakdekker in voor de dakreparatie in Alkmaar. Een dakgoot repareren of een bitumen dak vernieuwen, onze dakdekker staat voor u klaar. U kunt ons altijd bereiken op 023 205 3519 of een bericht sturen via ons contactformulier.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3519

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.